HoofdBanner

Zwitserse witte herder Misthy´s FriendsLotus Lola (21 mei 2015)

Zwitserse witte herder Lotus Lola
Misthy's Friends Lola in de bloemenvelden
Zwitserse witte herder Lotus Lola
Lola 2018

Zwitserse witte herder Lotus Lola is onze 5de generatie Misthy's Friends.

Een vrolijke Zwitserse witte herder dame van een 2 jaar, die weet wat ze wil.

Ze past prima in de roedel en is met iedereen dikke maatjes.

Zwitserse witte herder Easy is haar grootste vriend. Het leukste vind ze het om samen met Easy en pupje Nikita de hele dag te spelen en te stoeien. Speelt ze niet met Easy en Nikita, dan  is ze wel met één van onze katten in de weer. Nee, ze doets ze niets, maar ze plagen is een hele leuke sport.

In oktober 2015 heeft onze kleine meid haar eerste show gelopen bij kampioenschap clubmatch van de Z.WH.V.N en behaalde hier een prachtig resultaat, de 2 de plek. Haar keurrapport beloofd wat voor de toekomst. (zie keurrapport)

Op 1 augustus 2016 heb ik mijn eerste nestje gekregen, de vader van het nestje is mijn grote vriend "Easy" een verslag van dit nestje vind u verderop, op deze pagina. Uit dit nestje, is pupje "Pasja Peris" bij ons gebleven.

Zwitserse witte herder Lotus Lola
Zwitserse witte herder Lotus Lola

Deze jonge Zwitserse witte herder pup had haar  puppy diploma van de hondenschool met 4 maanden al binnen. Natuurlijk trainen we met haar door bij hondenschool Best Mate , Ze vind het heerlijk om te trainen en geniet ze van alle aandacht. 

Op 11 februari 2016 heeft Lola al haar middenvoetsbeentjes van één van haar achterpoten gebroken. Het Medisch Centrum voor Diergeneeskunde in Amsterdam heeft er 70 cm plaatwerk op gezet en dit met 29 schroeven vast gezet. Deze operatie heeft 2 en half uur geduurd.  Hierna was het totale rust. Ondanks de vier andere honden in de roedel heeft ze dit keurig gedaan. Helaas veel in de bench vertoeven of onder/naast vrouwtjes voeten en aan de riem naar buiten. Helaas bleek er een hardnekkige bacterie op de breuk te zitten. Resultaat bijna iedere avond naar het MCVD te Amsterdam. Als laatste aan de beurt i.v.m. infectie voor de andere dieren. Op 21 maart 2016 hebben ze nieuwe foto's gemaakt gelukkig zagen deze er zeer goed uit en is Lola genezen verklaard. Na nog enkele weken heel rustig aan met haar gedaan te hebben, mag ze nu ook van ons weer heerlijk rennen en spelen.  Gelukkig is Lola hier goed van genezen.

In februari 2017 is Lola voor de Fok Geschikheid leuring geweest en Lola heeft in augustus 2017 haar eerst nestje gehad samen met Easy..
Lees meer hierover

Nestje P 2017

P_Nest_ Moeder Lola
Meer lezen

  

Fok Geschikheid Keuring 19 februari 2017

Op 17 februari 2017 was het dan zo ver, de Fok Geschikheid Keuring van onze Lola.  We hadden zelf geen idee wat dit zou gaan worden. Door de Narcose tijdens de operatie aan haar Middenvoetsbeentjes was ze iets smaller gebleven dan we verwacht hadden. Om te herstellen van deze operatie dat ze enkele maanden  bijna alleen maar in de bench gelegen Iets wat  e.e.a. ook niet echt bevorderd. 
Lola kreeg een prachtig rapport van de keurmeesters en de Gedragstest van de Raad van Beheer was "appeltje, eitje"

Daar wij zelf bij deze dag ook de organisatie moesten helpen (Natuurlijk niet als Lola aan de beurt was). Is er van Foto's maken tijdens de leuring van Lola niets gekomen.

SHOW UITSLAGEN

Showuitslag Lola

30 aprl 2017 Kampioenschapsclubmatch ZWHVN

Bekijk verslag
Uitslag show 9 oktober 2016

9 oktober 2016  Kampioenschapsclubmatch Z.W.H.V.N.

Vandaag is Lola gekeurd door, Keurmeester Mevr. C van der Sijs en is in de fokkers klasse eerste met een ZG geworden.

Bekijk verslag BEKIJK CERTIFICAAT
Zwitserse witte herder Lotus Lola Keur rapport

1 Mei 2016  Clubmatch Z.W.H.V.N.

Vandaag is Lola twee keer gekeeurd.
Tijdens deze show was er ook een mogelijkheid om een verslag te vragen, aan een keurmeester die niet voor de show keurde. ook dit rapport kunt U bekijken.

Bekijk verslag onofficieEL VERSLAG
Zwitserse witte herder Lotus Lola Keur verslag

11 oktober 2015  Z.W.H.V.N.

Kampioenschapsclubmatch

Bekijk verslag
Zwitserse witte herder Lotus Lola Show
Zwitserse witte herder Lotus Lola show